Image
daycenteregaleo@pepsaee.gr
daycenterpeiraias@pepsaee.gr
Image
Βιωματικό Εργαστήριο με θέμα «Η γυναίκα στη σύγχρονη αγορά εργασίας: Προκλήσεις και δικαιώματα»

Βιωματικό Εργαστήριο με θέμα «Η γυναίκα στη σύγχρονη αγορά εργασίας: Προκλήσεις και δικαιώματα»

 

Το Κέντρο Ημέρας Υποστήριξης Εργαζομένων Αιγάλεω διοργανώνει Βιωματικό Εργαστήριο με θέμα «Η γυναίκα στη σύγχρονη αγορά εργασίας: Προκλήσεις και δικαιώματα», το οποίο θα διεξαχθεί στο χώρο του Κέντρου Ημέρας, Δωδεκανήσου 14, Αιγάλεω, την Πέμπτη  18/04/2024 και ώρα: 17:00 -19:00.

Η παρουσίαση θα γίνει από την ΧΕΝ Ελλάδος. Πιο συγκεκριμένα το Βιωματικό Εργαστήριο θα αποτελείται από δύο αλληλένδετες ενότητες. Την πρώτη ενότητα, θα την πραγματοποιήσει η κα Νικόλ Αμβροσιάδου, Υπεύθυνη Κέντρου Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας της ΧΕΝ Ελλάδος  και θα παρουσιάσει  το φαινόμενο της «γυάλινης οροφής», την εσωοικιακή εργασία και στατιστικά στοιχεία για την ισότητα ανδρών και γυναικών στην εργασία.  Στη δεύτερη ενότητα, η Νομική Σύμβουλος Κοινωνικής Υπηρεσίας της ΧΕΝ Ελλάδος κα Τσώνη, θα παρουσιάσει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις στον εργασιακό στίβο, τις σύγχρονες μορφές εργασίας, τις αλλαγές με τον νέο εργασιακό νόμο, τους ελεγκτικούς μηχανισμούς που επιβλέπουν την τήρηση των κανόνων του εργατικού δικαίου κ.α.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στην εκδήλωση μπορούν να γίνουν μέχρι και τις 16 Απριλίου 2024, ημέρα Τρίτη. 

Για δηλώσεις συμμετοχής ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

 https://forms.gle/t1FoSPTKn8Mh9hc99

Η ανάπτυξη και λειτουργία των Κέντρων Ημέρας Υποστήριξης Εργαζομένων Πειραιά και Αιγάλεω εντάσσεται στο έργο με τίτλο «Δημιουργία νέων Μονάδων Ψυχικής Υγείας για την ενίσχυση της προσβασιμότητας του πληθυσμού σε υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας» της Δράσης «Μεταρρύθμιση των Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας» (ID 16820), που έχει ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, δυνάμει της 103923ΕΞ 2022/20.07.22 (κωδικός ΟΠΣ ΤΑ 5165700) και μετά από την έκδοση της με αριθ. πρωτ. Γ3β/Γ.Π.οικ.69724/2-12- 2022 Υ.Α.

 

Image

Office Address

  • 121 King Street, Australia
  • example@gmail.com
  • (00) 2500-123-4567

Social List