Image
daycenteregaleo@pepsaee.gr
daycenterpeiraias@pepsaee.gr
Image
Oμαδικά Εργαστήρια Συμβουλευτικής, 02/10/2023 Κέντρα Ημέρας Υποστήριξης Εργαζομένων Πειραιά και Αιγάλεω

Oμαδικά Εργαστήρια Συμβουλευτικής, 02/10/2023 Κέντρα Ημέρας Υποστήριξης Εργαζομένων Πειραιά και Αιγάλεω

 Τα Κέντρα Ημέρας Υποστήριξης Εργαζομένων Πειραιά και Αιγάλεω και το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝ.Ε.-Γ.Σ.Ε.Ε. συνδιοργανώνουν δύο (2) ομαδικά Εργαστήρια Συμβουλευτικής με  τις εξής θεματικές:

1.Προαγωγή Ψυχικής Υγείας στους χώρους εργασίας. Στόχος του ομαδικού εργαστηρίου είναι η ανάδειξη  πτυχών που άπτονται της ψυχικής υγείας και ευεξίας στον χώρο εργασίας, καθώς και η παρουσίαση τρόπων/ στρατηγικών διαχείρισής τους.  

2.Διαχείριση συγκρούσεων στους χώρους εργασίας. Στόχος του ομαδικού εργαστηρίου είναι η υποστήριξη των ατόμων που βιώνουν συγκρούσεις στον χώρο εργασίας τους, καθώς και η διευκόλυνσή τους στην αναγνώριση των βασικών σημείων που απαιτούνται να λαμβάνουν υπόψη για την αντιμετώπιση μίας σύγκρουσης.

Τα Ομαδικά Εργαστήρια Συμβουλευτικής θα υλοποιηθούν στο Κέντρο Ημέρας Υποστήριξης Εργαζομένων στον Πειραιά (Δραγατσανίου 74, Πειραιάς, πλησίον Αγίου Διονυσίου), τη Δευτέρα 02/10/2023. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παρατίθεται η παρακάτω φόρμα συμμετοχής:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdsKe2RgodUxiwN6VA-FSqaliwByfELPjyyg0cF4gZ0Fyq-cA/viewform

Η ανάπτυξη και λειτουργία των  Κέντρων  Ημέρας Υποστήριξης Εργαζομένων Αιγάλεω και Πειραιά υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Image

Office Address

  • 121 King Street, Australia
  • example@gmail.com
  • (00) 2500-123-4567

Social List